Torna a veure la llum Eines.info!

Després de la mort del veterà blog tecnològic Eines.cat (2002-2009), i després d’uns anys sense gaire activitat al web, he pensat que potser és hora de tornar a mantenir un blog tecnològic.

La idea és que ara eines.info sigui el “meu” blog tecnològic: experiències, opinions i d’altres temes sempre vinculats amb la tecnologia i sempre amb la vessant d'”utilitat pública”. O fins i tot utilitat per a mi mateix, el dia de demà (la típica comanda de Linux que descobreixes, la perds, i et tornes mico tornant-la a cercar).

Val a dir que el domini .CAT ha desaparegut per a sempre (al morir el blog ja no el vaig renovar, i com no, just després el va pillar una tercera persona). A banda, prefereixo mantenir el .info ja que probablement publiqui en anglès (per no rovellar el meu deteriorat anglès..). Per tant, el blog tornarà als orígens amb el domini eines.info, que per cert és el primer que vaig tenir (any 2002) i ja el mantindré per sempre per motius històrics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.